Airedale Terriers of Stocklots              

Click here to edit subtitle

Nakomelingen


Sans Souci of Stocklots

(25-4-2014).  

Emily is bij Devil van't Seebosch en uit Olympia of Stocklots. 

 

Emily behaalde Uitmundend 3rde plaats op de Airedale Terrier Kampioen Clubmatch op 17 Mei 2015. Zij was toen 13 maand. 


Emily is kort daarna vertrokken naar Canada. 

Daar behoord zei tot de  Airedale Terrier kennel of Aireheart, waar zij 3 nestje heeft geworpen. 2 van haar dochters wonen bij haar.  Aireheart Humerous Madeline en Aireheart Lovely Emma. Valdez of Stocklots is met 3 maanden naar Canada gegaan en woont bij Emily in de Aireheart Airedale Terrier Kennel waar hij in 2019 zijn eerst dekking gaat doen.

Showman Airrow of Stocklots. (Sept 2012 by Omega of Stocklots en uit Primadonna of Stocklots.) Airrow is een half zusje van Hilda. Hier is hij 9 maanden en haalde 1 Uitmuntend op de Clubmatch. 


Rusty-Runner-Up of Stocklots.

(20-4-2014) Timmy is een half zusje van Emily en een volle zus van Hilda.  (Devil van't Seebosch x  Primadonna of Stocklots.) 


Timmy behaalde uitmuntend 2de plaats ook op 17 Mei 2015. Hier is Timmy ook 13 maand, en vind het prachtig om in de showring te lopen. Als pup poseerde hij al prachtig. Ieder die Timmy ontmoet zijn gelijk weg van hem. Zijn baasje is dan ook zeer trots op hem. 


Hieronder Timmy met de gieter op 4 Juli..net 10 weken oud.

de volgende foto is van 22 Augustus waar hij 17 weken oud is. Hij weet al hoe hij moet poseren.  De onderste is Timmy 22 maand. Hij gaat veel op vakantie, zoals Zwitserland, en ja, dan maar een bel, en een GPS tracker voor de veiligheid, en in het winter wonderland. 

Taiga of Stocklots [19 maand] 

[Royal Highness of Stocklots x Est Etiam Actus Primus]


[image below]

Awesome of Stocklots - 1 jaar